Coaching

School is niet weg te denken uit het dagelijkse leven. Het is meer dan datgene wat binnen het schoolplein gebeurt. Je brengt het mee naar huis, naar vakantie, naar je vrienden en naar je familie. Daarom is het belangrijk dat kinderen de juiste keuzes maken op het gebied van school. Soms weten ouders net niet genoeg om hun zoon of dochter hierin goed te begeleiden. Edukan kan hierbij helpen en leerlingen op het juiste pad wijzen.

Welke advies kan ik aan? Welk vakkenpakket kan ik het beste kiezen, Bij welke vakken kan ik extra begeleiding gebruiken, welke boeken kan ik het beste lezen, hoe kan een opdracht het beste aanpakken? Welke sport past bij mij? Wat wil- en kan ik? Dit zijn allemaal vragen waar leerlingen gedurende hun hele schoolcarrière lang mee te maken krijgen. Waar een leraar vaak een algemeen antwoord moet geven op al deze vragen (en meer) voor tientallen leerlingen, geeft Edukan een gespecificeerde en op maat gemaakte antwoorden. Hierbij wordt rekening gehouden met de situatie, wensen en behoeften van de leerling.

(Life)coaching gaat verder dan bijles. Leerlingen worden op elke gebied geholpen. Dit hoeft niet per se binnen de school te blijven. Ook op werk en sociaal gebied bieden wij als Edukan begeleiding aan. Dit kan zo ver gaan als de leerling en de ouders het willen. 

Neem gerust contact op