Yusuf Bilgi

Yusuf Bilgi is jurist en is al jaren actief als wijkvrijwilliger. Hij heeft zich in de afgelopen jaren beziggehouden met jongeren die een taalachterstand hadden, vroege schoolverlaters en is tevens coördinator geweest van een bijlesinstituut. Hij heeft in al die jaren veel affiniteit gecreëerd met jongeren door ze te ondersteunen met hun school- en privéleven. Met de ervaring die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd zal hij de scholieren helpen hun talenten te ontplooien en hun horizon te verbreden.

 Hierbij komt natuurlijk goede coaching ook bij kijken.Bij Edukan zal Yusuf Bilgi zich bezighouden met scholieren die ondersteuning nodig hebben bij alfa en gamma vakken: Nederlands, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Duits en Maatschappijleer.

Ridvan Kocak

Een motor zijn voor de toekomst is altijd mijn ambitie geweest. Onderwijs staat centraal binnen de ontwikkeling voor onze toekomst. Daarom is het begeleiden van de leerlingen en de juiste sturing geven erg belangrijk voor mij. De juiste keuzes maken vinden de jongeren vaak nog lastig op een jongere leeftijd. Om deze leerlingen dan ook te helpen ben ik in 2015 begonnen met de lerarenopleiding Wiskunde te Rotterdam. 

Ik heb daarbij de mogelijkheid gekregen om als docent op verschillende scholen een rol te spelen. Gedurende deze tijd heb ik de leerlingen met veel plezier begeleid. Om de leerlingen de juiste begeleiding ook buitenom mijn werk als docent te geven, ben ik begonnen met Edukan. Ook met de ervaring die ik jarenlang als vrijwilliger voor de jongeren, docent en bijlesgever heb opgedaan ben ik ervan overtuigd dat wij als Edukan de leerlingen optimaal kunnen helpen binnen hun ontwikkeling.

Geinterreseerd?